10 divatos és modern weboldal

10 divatos és modern weboldal

Mostanában több olyan oldalt is találtam, ahol bőségesen alkalmazzák a mai divatos javascript technikákat és css megoldásokat. Ezeket az oldalakat megnyitva egyszerűen nem tud szabadulni az ember a látványtól. Lehet, hogy ma már elvárás az interaktív megoldások használata, de a webdesign is sokkal látványosabb egy mozgó, effecteket használó scripttel.

Ezeken a modern weboldalakon már elvárás a közösségi (social) marketing lehetőség is. A blog bejegyzések, cikkek megosztása, a Twitter és a Facebook ikonok. A keresgélés során figyelembe vettem ezeknek a megoldásoknak a megjelenését is, amit kreatívan alkottak meg a designerek.

Az általam kiválasztott 10 legjobb weboldal:

  1. www.teamfannypack.com
  2. tearoundapp.com
  3. www.substrakt.co.uk
  4. www.mirieldesign.com
  5. www.beerenberg.com.au
  6. www.occasionsbyelizabeth.com
  7. www.badsharkcommunications.com
  8. www.hillsanddales.org
  9. www.violet.net
  10. www.iconeden.com

Természetesen rengeteg kiváló weblapot találhatunk még az interneten, sajnos nem volt annyi időm, hogy az összeset megtaláljam 😀 Azok számára, akik szeretik az internetet böngészni és a modern weboldalakat nézegetni, itt kedvére megteheti a több mint 100 weblapot tartalmazó gyűjteményben: www.cssdrive.com/index.php/main/category/C23/

Bizonyára lesznek, akiknek más weboldalak tetszenek, más az ízlésük, viszont az általam kiválasztott 10 weboldalt a design, a letisztult látvány és a modern alkalmazott javascript technikák alapján választottam ki. Több oldalt is találtam, aminek a kinézete megnyerő volt, de mivel nem használtak extra megoldásokat, ezért nem emeltem ki őket.

Címkék:  , , ,

Szólj hozzá!

A következő html tagek használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>