Arculattervezés

Egy vállalkozás számára fontos a külső megjelenés és legfőképp az egységes céges arculat kialakítása. Az ügyfeleik felé így bizalmat sugároznak az egységes megjelenéssel, hiszen magabiztosságra, jól átgondolt céges politikára utal. Sokan nem gondolnak bele mennyire lényeges dolog az arculattervezés és többen megijednek a feladat nehézségétől. A tervezés első lépése a koncepció kialakítása, milyen irányba szeretnénk megjelenni.

Az arculattervezés teljes mértékben a logóra épül, ezért a legelső feladat a megfelelő céges logó megtervezése. Ügyfeleink kívánsága és egyedi igénye szerint alakítjuk ki a logót, amit később a névjegykártyákon, borítékokon, céges levélpapírokon és természetesen a weboldalon is felhasználhat. Logótervezésnél az egyszerűség és a felismerhetőség a legfőbb szempont. Lényeges, hogy az ügyfeleik számára kifejezze a cég mondanivalóját és könnyen felismerjék a cég tevékenységi körét.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné cége arculatát megterveztetni, vagy akár csak egy logót szeretne keressen meg minket, elérhetőségeink egyikén. Ha korábbi munkáinkra kíváncsi, tekintse meg referenciáinkat:

 

Bőcs KSC hivatalos címere

Bőcs KSC hivatalos címere

 

Bőcs Község logója

Bőcs Község logója