Honlap készítés

Szeretnénk segíteni az olyan ügyfelek számára, akik egyedi honlapokat szeretnének. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyféllel a honlap készítés minden mérföldkövét pontosan leegyeztessük a munkálatok elején. Az első lépésként felmérjük mire van szüksége ügyfelünknek, átbeszéljük milyen honlapot szeretne, mik a céljai, majd megtervezzük a honlap szerkezetét. Az egyedi külsőhöz az ügyfél kérésének megfelelő webdesign-t készítünk el, aminek végső verziója után elkezdődik a sitebuilding, vagyis a honlap építése. Az egyedi fejlesztéseket, amiket a konzultáció legelején megbeszéltünk ezután kerül elkészítésre. Utolsó és egyik legfontosabb lépésben a honlap élesítése, statisztika mérés beállítása és a keresőoptimalizálás kerül középpontba.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen meg minket, elérhetőségeink egyikén. Ha korábbi munkáinkra kíváncsi, tekintse meg referenciáinkat:

Bőcs KSC

Bőcs KSC hivatalos honlapja

www.bksc.hu

Borsod megye egyik legerősebb és legeredményesebb csapatai között számontartott klub a 90-es évek elejétől kezdődően emelkedett fel. A korábban a magyar másodosztályban szereplő Bőcs KSC a település legjobb reklámhordozója volt a siker éveiben. 2010-ben Az év honlapja minőség díjat nyert a bksc.hu.

www.bksc.hu

Bőcs Község Önkormányzata

bocskozseg

www.bocskozseg.hu

Bőcs Miskolctól 15 km-re fekszik a Hernád mentén. A közel 3000 lakosú település meghatározó a környéken, mint kistérségi központ. A Bőcs név országosan ismert a labdarúgó csapat szereplésének és a Borsodi Sörgyár Zrt. bőcsi gyártelepének köszönhetően.

www.bocskozseg.hu

Egri Kék Oroszlánok Kosársuli

Egri KOK

www.egrikok.hu

A Heves megye székhelyén, Egerben működő Kosársuli 2000-ben alapult, azóta sikeresen neveli az utánpótlás korosztályban a fiatal tehetségeket.

www.egrikok.hu

Von Blasius-haus németjuhász kutya kennel

www.vonblasiushaus.hu

www.vonblasiushaus.hu

A Von Blasius-haus név nemrég került a köztudatba. A fajtiszta németjuhász kutyákkal foglalkozó Balázs Flórián a legjobb gondoskodásban részesíti állatait.

www.vonblasiushaus.hu